Hjemmelavet Tunmousse

Kategori: Frokost og Buffet
06. 08. 2019
Forfatter: Stephan

Denne mousse har Stephan lavet - på samme måde! - i de sidste mindst 20 år! Den er simpel, men smager bare godt, og tilbehøret kan varieres næsten i det uendelige.

Prøv den f.eks. i ægte 80er "style" lagt ovenpå en ananasring! og server som forret... eller læg den ovenpå en skive salat og pynt med skivede agurkeskiver og eventuelt kaviar.

  1. 1/2 spsk fintrevet rødløg
  2. 3 spsk mayonnaise
  3. 3 spsk creme fraiche (helst 18%)
  4. 1/2 tsk citronsaft
  5. 1 knivspids karry
  6. Salt + friskkværnet peber
  7. 100 g fintsnittede friske champignoner
  8. 1 ds tun i olie

Riv løget fint og rør alle ingredienser til dressingen.

Rør tun'en i dressingen.

Rens og snit champignoner i fine skiver, og rør også dem forsigtigt i mousse'en.