80'er musik

80'erne var det fedeste musikårti. Og jeg er aldrig kommet videre. I 80'erne optog vi vores musik på kassettebånd, helst af mærket Maxell XL II-S, og hørte den på en Sony walkman, og alle unge knægte, der var "noget ved musikken", havde deres eget mobildiskotek. Således også mig.

Og hvis vi ikke var ude og spille, lavede vi lokalradio. Jeg husker især bingo programmerne hver lørdag eftermiddag, og mit helt eget musikprogram "Kanal Konrad", hver onsdag aften på Radio Svendborg! Det var lige før, vi opnåede kultstatus i det sydfynske!

Musik har altid, siden dengang, fyldt meget i mit liv. Det var derfor også relativt nemt for mig, da jeg, for nogle år siden, fyldte 50, at lave en 80'er musik quiz til festen. Det er siden blevet til nogle stykker, som du også kan finde her på hjemmesiden.

I dag "dyrker" vi begge stadig 80'er musikken. Først og fremmest på anlægget derhjemme, hvor flere hundrede 80'er CD'er er blevet digitaliseret, men ofte også, når vi tager til nostalgi koncert med de aldrende 80'er stjerner, enten herhjemme, eller i enkelte tilfælde også i udlandet.


 

Der er ingen artikler i denne kategori. Hvis underkategorier vises på denne side, så indeholder de måske artikler.