TAKE THAT: 2015 TOUR

Kategori: Koncerter
01. 10. 2015
Forfatter: Stephan
Boxen, Herning
Oktober 2015
De fleste har hørt om Take That... enten fra dengang i 90'erne, hvor de var tidens hotteste boyband - "Back for Good" var et af det årtis største ørehængere, og hvem husker ikke det legendariske "Most Wanted" på MTV, hvor gruppen var gæster hos Ray Cokes en hel aften, og hvor teksten i nummeret Pray blev ændret fra "All I do each night is pray" til "What we watch each night is Ray". Eller fra de sidste år, hvor gruppen er genopstået som voksen band - og nu som trio uden Robbie (Williams) og Jason (Orange).
Det blev et af de (formentlig) største live shows på dansk grund ever. Et spektakulært show, der i øvrigt startede præcis på sekundet, med en kæmpe scene, der hele vejen fra start til slut imponerede. Lige fra introen, hvor danserne leverede en historie med sælgere og en gøgler der forsøgte at bygge en væltepeter (den dybere mening udeblev... i hvert fald hos undertegnede), til den levende ild, det kinesiske skyggespil, og til da scenen blev forvandlet til et kæmpestort akvarium.
På trods af det imponerende sceneshow, overskyggede det aldrig musikken. Alle de kendte hits, både fra dengang og nu, blev leveret sikkert og rutineret (og overkoreograferet) af i front: Trio'en Gary Barlow, Mark Owen og Howard Donald, samt det 6 mand store band og de 10 dansere. Lyden i Boxen er helt OK, også denne aften, hvor bl.a. bassen gik "rent ind". Synd, at der i et par af numrene var noget der mindede lidt om forvrængning (anede man en bekymret mine hos hr. perfektionist Barlow?). Musikarrangementerne var flotte, og de "gamle" 90'er numre fik nyt liv i de nye lettere rockede arrangementer. Fedt, at de tre (gamle) drenge havde bevaret dansetrinene fra dengang - godt nok i en light-udgave!