DODO & THE DODO'S

Kategori: Koncerter
25. 03. 2016
Forfatter: Stephan
Godset, Kolding
Februar 2016
Hvis du er 50 - eller deromkring - så er der vist ingen fare for, at du ikke kender Dodo & the Dodo's. 80'er hits som "Vågner I Natten", "Gi’ Mig Hvad Du Har" og "Sømand Af Verden" er danske klassikere, som vi alle kan synge med på.
Dodo & the Dodo's eksisterer i bedste velgående - og har gjort det siden dengang! De har så mange 80'er klassikere på programmet, at det nemt kan fylde en hel koncert, selvom der også sneg sig et par af deres nyere sange ind, som f.eks. den søde "Afbrudt samleje" der handler om, hvor svært det kan være at finde tid og ro til at nyde hinanden i en travl hverdag med "Alarmen, avisen og børnene der hopper og e-mails og hunden og katten der mobber".
Selvom både hr. og fru Dodo er blevet lidt rundere med årene, og derfor springer knap så meget rundt på scenen som tidligere, så har de - og resten af bandet - stadig - masser af spilleglæde og lyst til at optræde. Også selvom fru Dodo halvvejs inde i koncerten er nødt til at smide jakken, og kommer i tanke om, at hun har glemt at barbere sig under armene. Det kunne nemt være endt i ren "Nina Forsberg og One Two" - men gav vild jubel fra salen, og ja... de er sgu bare mennesker ligesom alle os andre. Skønt! Både hr. Ruds og fru Gads stemmer er - på trods af alderen - stadig fuldt intakte, selvom vi godt kan more os over, at Dodo må puste ud, efter at have taget "det høje c" i "Lev Livet Nu".
De originale medlemmer fra bandet: Steen Christiansen på guitar, Anders Valbro på guitar, Lars Thorup på trommer, og de to ekstra live medlemmer: Thomas Fog på bas og Søren Skov på keyboards, skal også have masser af ros. Man kan godt mærke, at de har spillet sammen i en årrække, og at numrene er "deres".
Før ekstranumrene kommer Lars Thorup ind og spørger os publikum, om vi har lyst til at se ham smadre et sæt trommestikker. Det har vi - også da han spørger for anden og tredje gang! og så præsterer han ellers en trommesolo, som man skal lede længe efter. Hold da kæft hvor var det fede 10 minutter - tak og respekt hr. Thorup!