Om os

Dette er vores private hjemmeside. Den tager udgangspunkt i det liv vi lever sammen nu, efter at vi mødte hinanden for nogle år siden, i en voksen alder. Her har du mulighed for at læse om os, vores liv sammen og om vores interesser.

En af dem er musik. Vi elsker musik! Meget forskellig musik! Udøvende var Stephan mest aktiv i 80'erne med eget mobildiskotek, og som vært på den lokale nærradio. Michala har i en lang årrække været aktiv korsanger, så musik i mange former fylder bare meget i vores liv sammen. Og så elsker vi også begge at tage til koncerter, både her i landet, men i nogle tilfælde også i udlandet. Og her er alle genrer præsenteret, lige fra klam 80'er pop til de nye danske navne og klassisk musik. Hver gang vi har været i byen og nyde musikken "live", skriver Stephan her lidt om, hvad vi har syntes om oplevelsen.

En anden stor interesse er mad og madlavning. Vi er begge nogle rigtige "madgrise". Vi foretrækker hjemmelavet mad, og elsker at være i køkkenet sammen, og lave mad fra bunden af. Så ved vi, hvad vi putter i munden, og samtidig har vi det sjovt og hyggeligt. På disse sider deler vi vores favoritopskrifter med dig. Ketchup, pesto og meget andet, er mad der er nemt at lave selv fra bunden, og som i mange tilfælde smager bedre og af mere end de tilsvarende færdige produkter - og så ved du, hvad der er puttet i!

Og apropos mad. Så fortæller vi også om en anden stor interesse: Den græske ø Kreta og kretentisk madlavning. Det kretentiske køkken er ikke specielt udbredt i de nordiske lande, og det er synd af flere grunde. For verden rundt betegnes det kretentiske køkken, som i øvrigt er verdens ældste, som noget af det sundeste der findes overhovedet. Vi fortæller om det kretentiske køkkens fortræffeligheder, og har også samlet og selv komponeret en del opskrifter på kretentisk mad.

Mit liv indtil nu - Michala

Kategori Om os
Skrevet af: Michala

En rigtig middelfarter...
...Sådan kan historien om mig begynde... Født, opvokset og boet hele mit liv i Middelfart, byen ved Lillebælt.

Opvokset i en rigtig kernefamilie med mor, far, storebror, hunden Samba og undulaten Jakob på Norgesvej i Middelfart. Far var handelsrejsende og mor gik hjemme hos min bror og jeg indtil jeg var omkring 12 år. Herefter begyndte mor at arbejde, og storebror og jeg fik et par reservebedster, hvor vi nød at tilbringe eftermiddagene.

Jeg flyttede hjemmefra midt i min gymnasietid, og fik min egen lejlighed på Odensevej. Senere har jeg boet i en del forskellige lejligheder i Middelfart, indtil jeg for to år siden valgte at købe hus.

Efter endt studentereksamen ville jeg gerne holde en pause fra bøgerne, og havde samtidig en stor lyst til til at se "det store udland" og søgte derfor, og fik, et au-pair ophold i London. Et meget dejligt år for mig, hvor jeg lærte meget, ikke mindst sproget.

Vel hjemme igen gjorde tilfældigheder, at jeg kastede mig over en mediekursus, og derefter startede med at lave TV hos Vestfyns lokal-TV. Jeg fandt stor interesse i jobbet og søgte derfor videre, da TV Danmark Trekanten søgte medarbejdere til at producere lokal-TV. Desværre lukkede TV-stationen med medieforliget i 2000, og jeg stod uden arbejde. Søgte derfor noget lignende og fandt dette hos STV i Odense, hvor jeg har været med til at producere mange forskellige udsendelser, indtil jeg fast "endte" på Vejret, som også produceres af STV.

Mit TV-arbejde har bragt mig en del rundt i verden. Jeg har bl.a. været tre gange på Grønland, samt på Færøerne. Nogle fantastiske øer, der byder på så meget natur, at det næsten ikke er til at forstå.

Og ja, når jeg ikke arbejder, opholder jeg mig meget gerne ude i naturen. Som mangeårigt medlem af Dansk Ornitologisk Forening elsker jeg at lytte til det rige fugleliv der findes rundt omkring i landet. Når jeg er i naturen er jeg en ivrig amatørfotograf, og har ofte mit Canon spejlrefleks kamera med mig. Flere eksempler på dette, kan ses på Mine billeder.

Hvis jeg ikke er ude i naturen, synger jeg gerne. Har sunget i kor i de sidste 25 år. De sidste mange år i X-tetten, en rytmisk vokalgruppe, der består af 9 piger fra Middelfart.