Om os

Dette er vores private hjemmeside. Den tager udgangspunkt i det liv vi lever sammen nu, efter at vi mødte hinanden for nogle år siden, i en voksen alder. Her har du mulighed for at læse om os, vores liv sammen og om vores interesser.

En af dem er musik. Vi elsker musik! Meget forskellig musik! Udøvende var Stephan mest aktiv i 80'erne med eget mobildiskotek, og som vært på den lokale nærradio. Michala har i en lang årrække været aktiv korsanger, så musik i mange former fylder bare meget i vores liv sammen. Og så elsker vi også begge at tage til koncerter, både her i landet, men i nogle tilfælde også i udlandet. Og her er alle genrer præsenteret, lige fra klam 80'er pop til de nye danske navne og klassisk musik. Hver gang vi har været i byen og nyde musikken "live", skriver Stephan her lidt om, hvad vi har syntes om oplevelsen.

En anden stor interesse er mad og madlavning. Vi er begge nogle rigtige "madgrise". Vi foretrækker hjemmelavet mad, og elsker at være i køkkenet sammen, og lave mad fra bunden af. Så ved vi, hvad vi putter i munden, og samtidig har vi det sjovt og hyggeligt. På disse sider deler vi vores favoritopskrifter med dig. Ketchup, pesto og meget andet, er mad der er nemt at lave selv fra bunden, og som i mange tilfælde smager bedre og af mere end de tilsvarende færdige produkter - og så ved du, hvad der er puttet i!

Og apropos mad. Så fortæller vi også om en anden stor interesse: Den græske ø Kreta og kretentisk madlavning. Det kretentiske køkken er ikke specielt udbredt i de nordiske lande, og det er synd af flere grunde. For verden rundt betegnes det kretentiske køkken, som i øvrigt er verdens ældste, som noget af det sundeste der findes overhovedet. Vi fortæller om det kretentiske køkkens fortræffeligheder, og har også samlet og selv komponeret en del opskrifter på kretentisk mad.

Skrevet af: Randahl Bjerre

Overvejelser

DSCN0351På billedet ses Interbyg's prøvehus, model knækhus 155, beliggende i Ringe på midtfyn. Se alle Interbyg's plantegninger, prisliste med mere på deres Odense afdeling's hjemmeside.

Vi havde kigget på hus i flere måneder. Været til flere fremvisninger, og vidste ikke, om vi ville bo i Svendborg eller i Middelfart. Og når vi så fandt et hus, så var der hver gang lige det ene eller det andet i vejen... En forårsdag i 2009 så vi en annonce i en avis, fra typehusfirmaet Interbyg. Annoncen påstod, at det ikke kostede mere at bygge nyt i stedet for at vælge et "brugt" hus. Vi blev nysgerrige, og bestilte noget materiale fra dem, og fandt hurtigt vores drømmehus i brochuren. Men var det, det vi skulle? Vi gik i gang med at undersøge...

  • Hvad var Interbyg for et firma
  • Turde vi binde an med at være bygherrer
  • Hvad sagde vores bank og hvad var vores budget
  • Hvor kunne vi finde en byggegrund
  • Hvordan og hvornår kunne vi få solgt det hus vi boede i (og så midt i begyndende finanskrise)

... spørgsmål var der nok af, men efterhånden blev vi enige om, at det var det vi ønskede os.

Læs mere