Moscári giouvetsi (Kalvekød med pasta)

Udskriv
Skrevet af: Randahl Bjerre
  • 1 kg kalvekød
  • 500 g pasta
  • 2 dåse flåede tomater
  • 1 rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk groft salt
  • 1 knivspids friskkværnet peber
  • 1 kop græsk olivenolie
  • 200 g frisk reven parmesanost

Skær kødet i store, mundrette stykker, og læg det i en stor, dyb bradepande.

Bland tomater, grofthakket rødløg, fintrevet hvidløg, olie, salt, peber og en smule vand.

Hæld blandingen over kødet, og bag retten i ovnen i omkring en 1 time, indtil kødet er gyldent og godt mørt.

Vend kødstykkerne, tilsæt ca. 3 glas kogende vand. Hæld pasta'en i, og sørg for, at den er godt dækket af væden.

Kog retten videre indtil vandet er fordampet, og pasta'en er "al dente".

Server med reven ost på toppen.