Sparángi Saláta (Aspargessalat)

  • 20 grønne asparges
  • 1 bakke friske spæde salater
  • 4 kogte æg - kogt smilende
  • 1 dl græsk olivenolie
  • 2 spsk æbleeddike
  • 1 bundt bredbladet persille
  • 75 g rosiner
  • 100 g feta
  • Groft salt

  • Bræk enderne af asparges'ene, pensl dem med lidt olivenolie, drys med salt, og grill dem et par minutter på hver side.
  • Pil æggene og hak dem. Lav en dressing af olivenolie og æbleeddike. Vend æg og rosiner i dressingen og smag til med salt.
  • Vask salaten, slyng den og læg den i et salatfad.
  • Skær asparges i passende stykker, og læge dem ovenpå salaten.
  • Hæld æggeblandingen over, og drys med grofthakket persille.
  • Bræk feta'en i stykker og drys den over salaten.