Toscana og Cinque Terre 2012

Norditalien rundt på 12 dage i en lejet Fiat

Skotland 2019

Roadtrip Skotland rundt på 5 dage i en Jaguar XF

Kreta 2017

3 generationer på ferie sammen

I vores højbede har vi hvert år persille. Og den bare gror og gror henover hele sommeren! Og hvad gør man så med al den persille...

Man laver persillepesto: Selvom den klassiske pesto er lavet på basilikum, så kan varianten med persille i stedet også bruges til rigtig meget, og er faktisk et værdigt alternativ til klassikeren.

Når det langt om længe bliver sommer i DK og tid for aftensmad på terrassen, så skal der (også) pølser på Weber'en.

Og dertil hører en god ketchup! Og det er nemt at lave ketchup. Og den smager mindst lige så godt, som den man køber på flaske. Og den kan sagtens holde sig i flere uger i køleskabet. Hvad venter du på?

I betragtning af, at vi laver så meget af vores mad fra bunden af, er det egentlig underligt, at vi aldrig har prøvet at lave vores egen pesto.

Det skulle der laves om på, og efter et par eksperimenter, er vi blevet ret glade for denne, og mener egentlig, at den er mindst lige så god, som de bedste "færdige".

Altså... der er et eller andet med os og pesto. Og denne her smager bare godt, og er specielt god på bruscetta. Prøv... prøv...

Ægte bearnaisesovs er svær at lave. Sådan har det lydt i årevis, og de få gange vi selv har prøvet - sådan helt fra bunden - har vi ikke været imponerede over resultatet.
Men så fortalte en af Stephans gode kolleger om snydebearnaisen, som er det nemmeste at lave, og som er umulig at mislykkes med.
Og da han ydermere fortalte, at man - stort set - bare koger nogle grøntsager og blender dem, troede vi vist ikke rigtig på det. Indtil vi altså prøvede selv.
Denne bearnaise smager fuldstændig som den "ægte", kan ikke gå galt, og er så nem at lave - og ingen æg!.