Hjemmelavede italienske småkager med pistacie, rosmarin og appelsin
Masser af smør og sukker og krydderier - det kan vel ikke gå helt galt? Der bliver ca. 40 småkager af portionen.
- 125 g smør
- 200 g sukker
- 1 æg
- 1 spsk fint hakkede pistacienødder uden salt
- ½ spsk fint hakket frisk rosmarin
- Skal af ½ øko appelsin
- 225 g mel
- ¼ tsk salt
- 1 ½ tsk bagepulver
- Tag smørret ud af køleskabet en time før. Tænd ovnen på 200 grader.
- Rør smør, sukker og æg sammen.
- Tilsæt rosmarin, pistacienødder og appelsinskal.
- Vend mel, salt og bagepulver i.
- Del dejen og rul til to dejpølser. Pak dem ind i bagepapir og i fryseren i mindst et par timer - eller når du skal bruge dejen.
- Mens dejen stadig er halvfrossen skæres pølserne ud i småkager ca. 5 mm tykke.
- Bages i 10-12 min.