Farmors Brunkager

Da jeg - Stephan - var dreng, elskede jeg at være med min farmor i køkkenet. Faktisk vil jeg tilskrive hende æren for, at jeg er blevet så interesseret i madlavning som tilfældet er. Op mod jul var det ekstra hyggeligt at være med farmor i køkkenet - så skulle vi nemlig julebage. Der var specielt to opskrifter jeg husker vi lavede hvert år - min farmor og jeg. Hun gemte opskrifterne på et gulnet, maskinskrevet ark papir med overskriften "Verdens bedste juleopskrifter". Jeg arvede det gulnede papir, og her er en afskrift på den ene af de to opskrifter, verdens bedste (sprøde) brunkager.
Og de er bedst efter et par dage i kagedåse!

Farmors Klejner

Da jeg - Stephan - var dreng, elskede jeg at være med min farmor i køkkenet. Faktisk vil jeg tilskrive hende æren for, at jeg er blevet så interesseret i madlavning som tilfældet er. Op mod jul var det ekstra hyggeligt at være med farmor i køkkenet - så skulle vi nemlig julebage. Der var specielt to opskrifter jeg husker vi lavede hvert år - min farmor og jeg. Hun gemte opskrifterne på et gulnet, maskinskrevet ark papir med overskriften "Verdens bedste juleopskrifter". Jeg arvede det gulnede papir, og her er en afskrift på den ene af de to opskrifter, verdens bedste (sprøde) klejner.
Og de er bedst efter et par dage i kagedåse!

Farmors pebernødder

Helt klassisk julesmåkage, som er så nem at bage, og som bare smager af noget rigtigt og særligt!

Hjemmelavet (H)Julegløgg

Det er trist at skulle gå glip af en af julens dejlige traditioner, bare fordi man er gravid, skal køre hjem, eller...
Sidste vinter ledte vi efter en alkoholfri gløgg, og efter at have prøvet et par stykker, er denne så absolut vores favorit - og så smager den bare rigtig af gløgg!

Hjemmmelavet rødkål

Rødkål hører til julemiddagen - og den hjemmelavede er bare så meget mere "crunchy" og velsmagende - og så er det noget af det nemmeste!