De fleste har deres egen favoritopskrift på en ægte hjemmelavet italiensk pizza - således også os! Men det kan være svært at finde lige den opskrift, der passer i temperament og i familiens smag. Efter at have ledt i nogle år - og prøvet utallige gode og mindre gode opskrifter - har vi fundet vores favorit, som ovenikøbet er delvis grov, nemlig denne "Strawberry Moon Bakery’s Whole Wheat Pizza Dough" fra "takeamegabite.com".
Bemærk, at dejen laves dagen før, den skal bruges!
Bunden er tynd, puster sig op når den får masser af varme, og er derfor perfekt at bage i Weber'en. Prøv den, eventuelt sammen med nedenstående tomatsauce.
Hvad der skal på toppen af pizza'en bestemmer I selv, men vi bruger ofte frisk parmaskinke, grillede artiskokker og masser af ost, samt frisk græsk oregano. Og husk pizzaråd numero uno: Jo færre ingredienser på toppen, jo lækrere pizza. Ved servering drysses med rigelig rucola og olivenolie rørt med hvidløg og groft salt.