Hjemmelavet Tunmousse
Denne mousse har Stephan lavet - på samme måde! - i de sidste mindst 20 år! Den er simpel, men smager bare godt, og tilbehøret kan varieres næsten i det uendelige.
Prøv den f.eks. i ægte 80er "style" lagt ovenpå en ananasring! og server som forret... eller læg den ovenpå en skive salat og pynt med skivede agurkeskiver og eventuelt kaviar.
- 1/2 spsk fintrevet rødløg
- 3 spsk mayonnaise
- 3 spsk creme fraiche (helst 18%)
- 1/2 tsk citronsaft
- 1 knivspids karry
- Salt + friskkværnet peber
- 100 g fintsnittede friske champignoner
- 1 ds tun i olie
- Riv løget fint og rør alle ingredienser til dressingen.
- Rør tun i dressingen.
- Rens og snit champignoner i fine skiver, og rør også dem forsigtigt i mousse'en.