Hjemmelavede Havregryns morgenboller

Vi manglede en opskrift på boller og med disse betingelser: Nemme, kold- og langtids-hævede (natten over), ikke ren hvedemel og ingen efterhævning.
Altså klar om morgenen på omkring en halv time. efter vi er stået op. Her er den:
(Der bliver 10 boller af portionen)
- 15 g øko gær
- 5 dl vand
- 1 1/2 tsk groft salt
- 5 dl grahamsmel
- 1 dl finhvalsede havregrynd
- 3 1/2 dl hvedemel
Aftenen før:
- Smuldr gæret i en skål med vandet.
- Rør salt, grahamsmel og havregryn i.
- Rør hvedemelet i, lidt efter lidt. Dejen skal ikke æltes, ingredienserne skal blot røres godt sammen, så alt melet er "vådt".
- Dæk skålen til, og sæt i køleskabet til næste morgen
Næste morgen:
- Tænd ovnen på 250 grader varmluft.
- Form boller med en våd (stor) spiseske.Og sæt dem på en bageplade med bagemåtte (de klistrer fast til bagepapir).
- Når ovnen er varm, så dæmp den til 220 grader varmluft og smid bollerne ind.
- Bag i 17 minutter.
- Lad bollerne køle i 10 min., og velbekomme.