Hjemmelavede Ristede løg

Bähncke påstår, at deres ristede løg "smager så fuglene synger".
Vores påstand er: Så har de ikke smagt hjemmelavede! For har man - bare én gang - smagt de hjemmelavede, og samtidig konstateret, hvor hurtigt og let det er at lave dem, så køber man aldrig færdige mere!

Hjemmelavede Saltmandler

Vi har prøvet rigtig mange gange at lave salt mandler. Det har været svært at finde en opskrift, hvor mandlerne bliver lækre sprøde og samtidig er rigtigt saltede, og med den der lækre "hvide" overflade som de skal få af saltet. Men den er lige her:

Hjemmelavet Basilikumpesto

I betragtning af, at vi laver så meget af vores mad fra bunden af, er det egentlig underligt, at vi aldrig har prøvet at lave vores egen pesto.
Det skulle der laves om på, og efter et par eksperimenter, er vi blevet ret glade for denne, og mener egentlig, at den er mindst lige så god, som de bedste "færdige".

Valdemarsro.dk's Granola

Denne granola - eller müsli - er fast inventar på vores morgenbord. Drysset ovenpå et par skefulde græsk yoghurt og en klat hjemmelavet marmelade.