80'erne var det fedeste musikårti. Og jeg er aldrig kommet videre. I 80'erne optog vi vores musik på kassettebånd, helst af mærket Maxell XL II-S, og hørte den på en Sony walkman, og alle unge knægte, der var "noget ved musikken", havde deres eget mobildiskotek. Således også mig.

Og hvis vi ikke var ude og spille, lavede vi lokalradio. Jeg husker især bingo programmerne hver lørdag eftermiddag, og mit helt eget musikprogram "Kanal Konrad", hver onsdag aften på Radio Svendborg! Det var lige før, vi opnåede kultstatus i det sydfynske!

Musik har altid, siden dengang, fyldt meget i mit liv. Det var derfor også relativt nemt for mig, da jeg, for nogle år siden, fyldte 50, at lave en 80'er musik quiz til festen. Det er siden blevet til nogle stykker, som du kan finde her på siden.

I dag "dyrker" vi begge stadig 80'er musikken. Først og fremmest på anlægget derhjemme, hvor flere hundrede 80'er CD'er er blevet digitaliseret, men ofte også, når vi tager til nostalgi koncert med de aldrende 80'er stjerner, enten herhjemme, eller i enkelte tilfælde også i udlandet.

 

ico.Koncerter

Koncerter

Vi elsker musik! Meget forskellig musik! Udøvende var Stephan mest aktiv i 80'erne med eget mobildiskotek, og som vært på den lokale nærradio. Michala har i en lang årrække været aktiv korsanger, så musik i mange former fylder bare meget i vores liv sammen, og er en stor fælles interesse. Vi elsker begge at tage til koncerter, både her i landet, men i nogle tilfælde også i udlandet. Og her er alle genrer præsenteret, lige fra "klam" 80'er pop til de nye danske navne og klassisk musik.

Læs mere …