Historien i alle dens betydninger har altid interesseret mig. Den gode fortælling eller de begivenheder, der engang har fundet sted, eller noget helt tredje.
Allerede i min tidlige skolegang, var jeg levende interesseret i at fortælle historier. Af en tidlig dansklærerinde blev jeg kaldt ”den nye Ole Lund Kirkegaard”. Senere blev både historie og oldtidskundskab nogle af mine yndlingsfag. At læse om, at se og opleve den store kulturhistoriske arv, der findes i middelhavslandene finder jeg interessant. Hvad skete der egentlig den gang i antikkens Grækenland? Eller hvad skete der egentlig i Bethlehem for lidt over 2000 år siden? Vi ved det ikke, og vil formentlig heller aldrig finde ud af det. Men det er en fascinerende videnskab – synes jeg.
Inspirationen til mine fortællinger finder jeg blandt andet hos den amerikanske forfatter Dan Brown der, med hyppig brug af kryptografi, nøgler og koder som vigtige elementer, virkelig har formået at fascinere. Hans sammenblanding af fiktion og fakta, populært kaldet faktion, finder jeg unik, ikke mindst fordi hans research, indeholder så mange elementer, at man som læser, sommetider må spørge sig selv: Hvad er fiktion, og hvad er fakta?
Også filmene om arkæologen Indiana Jones inspirerer mig. Her finder jeg alle mine yndlingselementer på en gang: Historien, myten blandet med mystik, kryptografi og koder.
Udover at skrive, har jeg tre andre store interesser: Jeg er passioneret foodfanatic, 80er musiclover og så elsker jeg at rejse i Middelhavslandene. På mine mange ferier på Kreta har jeg for alvor fået øjnene op for den græske oldtid, som beviseligt regnes som den vigtigste grundlæggende kultur for vores vestlige civilisation.
Mine fortællinger om den græsk/danske teenagedreng Luca og hans eventyr på Kreta, tager udgangspunkt i alt det ovenstående. Jeg kalder dem for ”Indiana Jones for børn".