Hovedretter
Hjemmelavet Klassisk burger
Der er nu ikke noget som en klassisk burger med hakket oks. Her i randahlbjerre's version - og til to! personer:
Byg vores favoritburger, fra nederst til øverst):
- Burgerbolle - underbollen (vores favorit: Meyer's Burgerboller / Pølsebrød)
- Hellmann's
- Grøn, sprød salat
- Hakket oksebøf med rød pesto
- Cheddar ostskive (stegt med bøffen)
- Eventuelt: Skive af ristet parmaskinke
- Skiver af tomat
- Skiver af syltet agurk
- Skiver af rødløg
- Dressingen
- Burgerbolle - overbollen
Den bedste burgerdressing:
- 4 spsk Hellmann's
- 2 spsk Heinz
- 1 spsk sød chilisauce
- 1 fed moset hvidløg
- 4 cornichoner, finthakkede
- Salt og peber
- Bland og form to flade hakkebøffer af 400 g hakket okse med 1 spsk rød pesto samt salt og masser af friskkværnet peber.
- Hæld 1 spsk olivenolie over og grill dem ca. 6 min. på hver side ( i alt 12 min.) De sidste 6 min. sammen med osten.
- Bland alle ingredienser til dressingen.
- Smør Hellmann's på underbollen, byg burgeren som beskrevet, og hæld dressingen over. Slut med overbollen.