Hjemmelavet Klassisk burger

Der er nu ikke noget som en klassisk burger med hakket oks. Her i randahlbjerre's version - og til to! personer:
Byg vores favoritburger, fra nederst til øverst):

  1. Burgerbolle - underbollen (vores favorit: Meyer's Burgerboller / Pølsebrød)
  2. Hellmann's
  3. Grøn, sprød salat
  4. Hakket oksebøf med rød pesto
  5. Cheddar ostskive (stegt med bøffen)
  6. Eventuelt: Skive af ristet parmaskinke
  7. Skiver af tomat
  8. Skiver af syltet agurk
  9. Skiver af rødløg
  10. Dressingen
  11. Burgerbolle - overbollen

Den bedste burgerdressing:

  • 4 spsk Hellmann's
  • 2 spsk Heinz
  • 1 spsk sød chilisauce
  • 1 fed moset hvidløg
  • 4 cornichoner, finthakkede
  • Salt og peber
  • Bland og form to flade hakkebøffer af 400 g hakket okse med 1 spsk rød pesto samt salt og masser af friskkværnet peber.
  • Hæld 1 spsk olivenolie over og grill dem ca. 6 min. på hver side ( i alt 12 min.) De sidste 6 min. sammen med osten.
  • Bland alle ingredienser til dressingen.
  • Smør Hellmann's på underbollen, byg burgeren som beskrevet, og hæld dressingen over. Slut med overbollen.