Frittata (Æggekage med grøntsager)

En dejlig mættende vetetarret. Kan spises morgen, middag og aften.
  • 1 rødløg, skåret i både
  • 2 peberfrugter i strimler, f.eks. en rød og en gul
  • 1 kop cherry tomater
  • 1 spsk olivenolie
  • 5 æg
  • 1/2 kop mælk
  • 1 1/2 tsk dijon sennep
  • 1/2 tsk groft salt og peber
  • 1 1/2 tsk tørret oregano
  • 1/4 kop friskhakket bredbladet persille
  • 1/2 kop kalamata oliven, skåret i skiver
  • 1/3 kop feta, smuldret i grove stykker
  • 1 kop frisk babyspinat, grofthakket

  • Forvarm ovnen til 180 grader.
  • Læg bagepapir i et ovnfast fad. Læg rødløg, peberfrugter og hele cherrytomater i fadet, dryp med olivenolie og bag i ovnen i et kvarter.
  • Pisk æg, mælk, sennep, salt, peber, oregano og persille sammen.
  • Smør et stort ovnfast fad med olie. Læg rødløg, peberfrugter og cherrytomater spredt i fadet og kom oliven, feta og frisk babyspinat over.
  • Hæld æggeblandingen over.
  • Bag i en halv time indtil æggene har sat sig.