Kotopoulo me piperies (Kylling med pebre)

Løse ris eller brød, til at suge al den lækre tomatsovs, passer perfekt til.

  • 800 g kylling lårmix
  • 3 spsk olivenolie
  • 5 peberfrugter - gerne flere farver
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 rødløg
  • 1 glas rødvin
  • 3 stilke frisk timian
  • Groft urtesalt og friskkværnet peber
  • Et par persilleduske til servering

  • Varm olien op i en dyb pande og brun kyllingstykkerne på begge sider (i alt ca. 10 min.)
  • Skær løg i tynde skiver, og pebre i grove stykker. Sauter i panden.
  • Tilsæt rødvin, tomater, timianstilke, salt og peber til panden.
  • Lad retten simre i omkring 1 1/2 time, den sidste halve time uden låg.
  • Pynt med persilleduske.