Kyria Piata (Hovedretter)

Kotopoulo me piperies (Kylling med pebre)
Løse ris eller brød, til at suge al den lækre tomatsovs, passer perfekt til.
- 800 g kylling lårmix
- 3 spsk olivenolie
- 5 peberfrugter - gerne flere farver
- 1 ds hakkede tomater
- 1 rødløg
- 1 glas rødvin
- 3 stilke frisk timian
- Groft urtesalt og friskkværnet peber
- Et par persilleduske til servering
- Varm olien op i en dyb pande og brun kyllingstykkerne på begge sider (i alt ca. 10 min.)
- Skær løg i tynde skiver, og pebre i grove stykker. Sauter i panden.
- Tilsæt rødvin, tomater, timianstilke, salt og peber til panden.
- Lad retten simre i omkring 1 1/2 time, den sidste halve time uden låg.
- Pynt med persilleduske.