Kyria Piata (Hovedretter)

Makaroni me hortarika (Spaghetti med grøntsager)
- 500 g spaghetti
- 100 g champignoner
- 2 peberfrugter
- 2 tomater
- 1 rødløg
- 1 fed hvidløg
- 3 spsk smør
- 10 blade basilikum
- Groft urtesalt og friskkværnet peber
- Evt. 100 g smuldret feta eller lidt reven parmesanost til pynt
- Skær champignoner i skiver, peberfrugter, tomater og rødløg i tern. Hvidløgsfed i tynde skiver.
- Brun smørret, og steg alle grøntsagerne i omkring 10 min.
- Klip basilikumblade i strimler og rør dem i retten (gem et par til pynt)
- Kog spaghettien i rigeligt saltet vand - dræn og portionsanret den.
- Hæld sovsen over spaghettien, pynt med basilikum og eventuelt smuldret feta eller parmesan