Makaroni me hortarika (Spaghetti med grøntsager)

 

  • 500 g spaghetti
  • 100 g champignoner
  • 2 peberfrugter
  • 2 tomater
  • 1 rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 3 spsk smør
  • 10 blade basilikum
  • Groft urtesalt og friskkværnet peber
  • Evt. 100 g smuldret feta eller lidt reven parmesanost til pynt
  • Skær champignoner i skiver, peberfrugter, tomater og rødløg i tern. Hvidløgsfed i tynde skiver.
  • Brun smørret, og steg alle grøntsagerne i omkring 10 min.
  • Klip basilikumblade i strimler og rør dem i retten (gem et par til pynt)
  • Kog spaghettien i rigeligt saltet vand - dræn og portionsanret den.
  • Hæld sovsen over spaghettien, pynt med basilikum og eventuelt smuldret feta eller parmesan