Domates "semi-dried" (Langtidsbagte cherrytomater)

Disse tomater er så lækre søde og smagfulde, at de kan anvendes i mange retter og salater - og så er de meget nemme at lave.
  • 1 kg cherrytomater
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 fed presset hvidløg
  • 1 tsk græsk tørret oregano
  • 1 tsk groft salt
  • 2 tsk græsk honning

  • Pisk olie, hvidløg, oregano, salt og honning sammen til en marinade
  • Skyl tomaterne og skær dem i halve
  • Vend marinaden i tomaterne, og rør forsigtigt rundt, indtil alle tomater er marineret
  • Læg et stykke bagepapir i en bradepande og læg tomaterne på bagepapiret med den flade side opad
  • Bag tomaterne ved 80 grader i 5 timer
  • Opbevar tomaterne i et henkogningsglas med olie, sådan at alle tomater er dækket