Frittata (Æggekage med grøntsager)

En dejlig mættende vetetarret. Kan spises morgen, middag og aften.
- 1 rødløg, skåret i både
- 2 peberfrugter i strimler, f.eks. en rød og en gul
- 1 kop cherry tomater
- 1 spsk olivenolie
- 5 æg
- 1/2 kop mælk
- 1 1/2 tsk dijon sennep
- 1/2 tsk groft salt og peber
- 1 1/2 tsk tørret oregano
- 1/4 kop friskhakket bredbladet persille
- 1/2 kop kalamata oliven, skåret i skiver
- 1/3 kop feta, smuldret i grove stykker
- 1 kop frisk babyspinat, grofthakket
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Læg bagepapir i et ovnfast fad. Læg rødløg, peberfrugter og hele cherrytomater i fadet, dryp med olivenolie og bag i ovnen i et kvarter.
- Pisk æg, mælk, sennep, salt, peber, oregano og persille sammen.
- Smør et stort ovnfast fad med olie. Læg rødløg, peberfrugter og cherrytomater spredt i fadet og kom oliven, feta og frisk babyspinat over.
- Hæld æggeblandingen over.
- Bag i en halv time indtil æggene har sat sig.