Toscana og Cinque Terre 2012

Norditalien rundt på 12 dage i en lejet Fiat

Skotland 2019

Roadtrip Skotland rundt på 5 dage i en Jaguar XF

Kreta 2017

3 generationer på ferie sammen

Vi havde jo hørt om det, og vi havde også taget tilløb. I laaang tid... Grydebrød!

Men vi havde ikke en støbejernsgryde, og fik aldrig taget os sammen til at anskaffe os en. Men så fik hustruen en stegeso i julegave, og så kan det ellers være... at vi fik prøvet grydebrød.

Allerede vores favorit ved første forsøg. Bedre og mere lækkert hvedebrød findes bare ikke. Og så er det bare SÅ nemt at lave...

PS: På billedet er brødet drysset med cintronpeber og groft salt lige inden bagning!

Vi kan ikke undvære vores daglige rugbrød. Men det er blevet alt for dyrt at gå til bageren efter brø' og det er samtidig også blevet sværere og sværere at finde et "ærligt" rugbrød. Og så er der jo kun en løsning: Bag det selv!

Her er vores opskrift på det "ultimative" lækreste softkerne rugbrød - nemt og uden surdej og med masser af kerner. Til gengæld er der en del hævetid undervejs, så det tager altså det meste af en dag at bage det:

En klassiker i vores køkken, som vi vender tilbage til - gang på gang: Nem at lave, frisk smag - og så er der jo et eller andet med os og citroner...

Vi elsker de italienske mandelsmåkager med de mange navne. Og lige så mange navne de har, lige så mange forskellige opskrifter, og bagemetoder findes der. Denne opskrift, fra en ældre italiensk kogebog vinder dog hver gang. Og de er eddermame nemme at bage...

Bastogne kiks kender vi alle - så her er en lagkage med den kendte kiks. Den er super nem at lave, og smager bare - super.