Toscana og Cinque Terre 2012

Norditalien rundt på 12 dage i en lejet Fiat

Skotland 2019

Roadtrip Skotland rundt på 5 dage i en Jaguar XF

Kreta 2017

3 generationer på ferie sammen

Vi har prøvet rigtig mange gange at lave salt mandler. Det har været svært at finde en opskrift, hvor mandlerne bliver lækre sprøde og samtidig er rigtigt saltede, og med den der lækre "hvide" overflade som de skal få af saltet. Men den er lige her:

Bähncke påstår, at deres ristede løg "smager så fuglene synger".

Vores påstand er: Så har de ikke smagt hjemmelavede! For har man - bare én gang - smagt de hjemmelavede, og samtidig konstateret, hvor hurtigt og let det er at lave dem, så køber man aldrig færdige mere!

Denne granola - eller müsli - er fast inventar på vores morgenbord. Drysset ovenpå et par skefulde græsk yoghurt og en klat hjemmelavet marmelade.

Disse boller har vi altid i fryseren. De er lige gode, om det er til morgenmad, eftermiddagskaffen, eller måske natmaden.

De ændrer en smule karakter ved at komme i fryseren: Som friskbagte er de bløde som boller skal være - efter en tur i fryseren og optøning i ca. 10 min i ovn ved 200 gr. bliver de sprøde på overfladen og får en smule kraftigere smag. Uanset... Ikke verdens sundeste med alt det hvedemel... men det er og bliver vores yndlingsboller.

Der bliver 16 boller af portionen.

Karolines Køkken's kanelsnegle har været hjemmets foretrukne i mange år... også vores.

MEN det er slut NU! Fra og med i dag bager vi kun denne opskrift. Disse kanelsnegle er bare helt rigtige: Udover smagen - naturligvis, er de bare så lækre svampede, så man får lyst til at spise, til der ikke er flere. Desværre mætter alt for meget... Prøv dem - og du vil aldrig bage andre kanelsnegle!!!

De er naturligvis bedst friskbagte - men kan også sagtens fryses, og smager næsten lige så godt, efter optøning og 30 sek. i mikro'en...